Inarinsaamenkielinen media

Yhdistys on julkaissut vuodesta 1988 lähtien Anarâš-lehteä, joka on yhdistyksen jäsenlehti. Sen yhtenä numerona on jo klassikoksi muodostunut Anarâš-kalenteri. Kalenterissa on kunakin vuonna jokin yhdistyksen jäsenten toivoma teema.

Yhdistys on julkaissut maaliskuusta 2023 lähtien inarinsaamenkielistä Anarâš aavis -verkkojulkaisua. Tämä on ainoa saamenkielinen sanomalehti Suomessa. Lehteä päivitetään vähintään kolmesti viikossa.

Yhdistys ylläpitää ja edistää inarinsaamenkielistä Wikipediaa. Yhdistys järjestää myös vuosittain muutaman Wikipedia-työpajan.

Yhdistys julkaisi vuosina 2018–2023 Loostâš-nuortenlehteä, joka on vuoden 2024 alusta liitetty osaksi Anarâš aavis -lehteä.

Yhdistyksen vuosina 2007–2011 julkaisemat Kierâš-lehdet löytyvät täältä.

Kaunokirjallisuus

Anarâškielâ servi julkaisee inarinsaamenkielistä kaunokirjallisuutta. 

Vuosina 2015–2021 yhdistys toteutti 100 kirjoittajaa inarinsaamelle -hanketta, joka on tuottanut sekä uutta omakielistä kaunokirjallisuutta että käännöskirjallisuutta. Viime vuosina yhdistys on panostanut erityisesti nuortenkirjallisuuteen, koska nuorten kielitaidon kehittäminen on ollut ajankohtainen asia ja koska nuorille ei ole ollut lukemista inarinsaameksi. 

Luettelo Inarinsaamen kielen yhdistyksen julkaisemasta kirjallisuudesta löytyy täältä.